top of page

SITE MANAGEMENT, NINGALOO VISION

Stor dansk kedelbygger havde gennem deres Singaporekontor fået en ordre på en total rørudskiftning af to dæksmonterede Mision D kedler, ombord på Ningaloo Vision, mens den var på værft i Singapore. Ningaloo Vision er en FPSO (Floating Production, Storage and Off loading) ejet af Apache.

 

Opgaven

Adding forestod i samarbejde med kedelbyggeren planlægning og ledelse af Siten i Singapore, herunder udfærdigelse af tidsplan, HSE (Health, Safety, Environment) manual, ansættelse af lokal arbejdskraft til HSE, QA/QC og Doc Control, styring af Site økonomi, udbetaling af kostpenge etc.

 

Udover den lokale arbejdskraft, kom størstedelen af kedelsmedene fra kedelbyggerens afdelinger i Dubai og Polen. En overgang var der arbejdskraft fra 10 forskellige nationer tilknyttet projektet, hvilket gav en del sproglige udfordringer.

 

Arbejdet varede godt 7 måneder og der blev arbejdet 24/7 i perioden med op til 60 medarbejdere fordelt på to skift. Under hele forløbet var der ekstrem fokus på sikkerhed. Alle arbejdsprocesser blev risikovurderet og godkendt af værftets sikkerhedskoordinatorer før arbejdet kunne startes. Der afholdtes daglige koordineringsmøder med Værftet, Apache og kedelbyggeren hvor de næste 24 timers arbejde blev gennemgået.

 

Der blev udfærdiget dags, uge- og månedsrapporter til Apache samt daglig rapportering til kedelbyggeren.

 

Ved afslutning af projektet blev der udfærdiget en evalueringsrapport med læringspunkter til brug for fremtidige projekter af samme karakter.

Kedel specifikation

 

+ Designtryk: 48 Barg

+ Testtryk: 72 Barg

+ Dampproduktion: 100 T/t

+ Total hedeflade: 567 m2

KONTAKT OS PÅ +45 70 23 45 55 ELLER UDFYLD FORMULAREN,
HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG MED ET LIGNENDE PROJEKT

Tak for din besked!

bottom of page