PROJEKTLEDELSE,

ALFA LAVAL AALBORG

Alfa Laval og Adding Engineering har arbejdet sammen gennem mange år, så da Alfa Laval med kort varsel skulle bruge en projektleder til et igangværende projekt, var det naturligt at henvende sig til Adding Engineering.

Projektet gik på tværs af flere business units og landegrænser, ligesom der var eksterne samarbejdspartnere, som alle havde været i indgreb med hinanden over en længere periode. Der var allerede lavet et prototypeanlæg, og udviklingsarbejdet var igangsat i Danmark og Holland, ligesom der var kunder, som stod på spring til at afgive købsordrer.

 

Alfa Laval havde behov for en projektleder, som kunne sætte sig ind i de mange forskellige projektleverancer, men som primært kunne sikre den interne kommunikation og koordinering, så arbejdet kunne fortsætte ad det planlagte spor. Adding Engineerings projektledere er erfarne og vant til at sætte sig ind i forskellige virksomheders produkter, processer og arbejdsmetoder, ligesom de kan begå sig på alle organisatoriske niveauer i en stor international organisation. Dermed var der et godt match mellem kundens behov og Addings kompetencer.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG MED ET LIGNENDE PROJEKT

Tak for din besked!