top of page

PROJEKTLEDELSE

Ethvert projekt har brug for tydelig og kompetent projektledelse. Adding Engineering sikrer overblik og fokus gennem hele projektet, så målene nås til den aftalte tid, og eventuelle korrigerende tiltag kan iværksættes i rette tid.

Adding Engineering sikrer dig et godt projektforløb

Ingen projekter er ens, men grundlaget for succes lægges altid i planlægningsfasen. Tydelige succeskriterier, logiske milepæle og en klar opgavefordeling vil sikre projektet en god start. Adding Engineerings mangeårige erfaring med store og små projekter inden for mange forskellige brancher, er en garanti for god planlægning og en god start.

Undervejs i projektet er det vigtigt med opfølgning på delmål og aftaler, og en løbende overvågning af projektets økonomi, hvilket gøres med sans for detaljen og respekt for de faglige kompetencer. Inden projektet lukkes, skal det sikres, at alle mål er opfyldt, så det bliver afsluttet til alles tilfredshed. 


Adding Engineering leder både hel- og delprojekter

Vi gennemfører både interne og eksterne projekter, og det kan være som projektleder for det overordnede projekt, et delprojekt eller som projektlederassistent, hvor specifikke opgaver udføres. Vi har ofte tæt kontakt til slutkunder og underleverandører, og vi sætter en ære i at pleje og opbygge relationer på vore kunders vegne, da et godt samarbejde giver de bedste resultater.

Vi aftaler altid rammerne for vores arbejde på forhånd, og vi holder tæt kontakt undervejs, så der ikke kommer overraskelser. Vi træder oftest ubemærket ind i kundens organisation og optræder kompetent og loyalt og plejer vore kunders interesser.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG

Tak for din besked!

bottom of page