top of page

DIGITALISERING AF LOVPLIGTIGE EFTERSYN

Alle virksomheder besidder en eller flere komponenter, som er underlagt lovpligtigt eftersyn. Ofte foreligger der ingen udførlige lister og procedurer for komponenterne og deres eftersyn. Dette overblik pålægges almindeligvis enkelte personer, hvorfor frekvens for eftersyn og relevante komponenter ofte overses eller nedprioriteres grundet belastning fra ”vigtigere” arbejdsopgaver. Ved at overholde eftersynene minimeres risikoen for arbejdsskader som følge af misligholdt udstyr, og arbejdet effektiviseres.

Dokumentationen for udførelsen af de lovpligtige eftersyn kan til hver en tid trækkes ud af systemet og er altid let tilgængelig f.eks. i forbindelse med vurdering af virksomhedens forebyggende arbejde med sikkerhed og sundhed.

Adding Engineering sætter eftersynene i system

Adding Engineering hjælper med at øge sikkerheden og produktiviteten ved at skabe overblik over virksomhedens komponenter, sikre rettidigt og korrekt eftersyn i henhold til gældende krav og tilgængelig, relevant dokumentation.

Mængden og frekvensen for lovpligtige eftersyn afhænger af virksomhedens komponenter, installationer og faciliteter. Der findes en lang række komponenter, som er pålagt eftersyn, af de mindre kendte kan bl.a. nævnes:

  • Pallereoler

  • Faldsikringer

  • Byggestrømstavler og -kabler

  • Elektriske installationer i forsamlingslokaler (over 150 personer)

Adding Engineering skaber overblikket og samler al dokumentation ét sted

Adding Engineering har mange års erfaring med indsamling og systematisering af data, hvor vi med udgangspunkt i jeres komponenter, tilhørende datablade samt gældende regler indsamler relevant data og integrerer dette i et digitalt system med en overskuelig struktur indeholdende f.eks.:

  • Overordnet komponentliste

  • Automatiske joblister for lovpligtige eftersyn

  • Ensartede og detaljerede jobkort

  • System for rapportering af udført eftersyn samt dokumentation herfor

  • Struktur med datablade, brugermanualer og procedurer i henhold til gældende regler

Digitaliser din virksomhed

Adding Engineerings mangeårige erfaring med anlæg fra store komplekse kraftværker til små slagterimaskiner, kombineret med et brugervenligt og intuitivt system gør det muligt at udvide til virksomhedens resterende systemer såsom digitalisering af forebyggende vedligehold, tilbagevendende opgaver som rundering af anlæg og inspektion af procesudstyr mv.

Vi sørger for den korrekte og tilstrækkelige mængde dokumentation, der komplementerer jeres virksomheds behov.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG

Tak for din besked!

bottom of page