top of page

PROCESTEKNIK

Vi konstruerer og projekterer procesanlæg i tæt samarbejde med vores kunder, og vi vil gerne være med lige fra starten, så vores erfaring med idegenerering og konceptudvikling kan bidrage til den optimale løsning.

Erfaring der kommer kunderne til gavn

Medarbejderne hos Adding Engineering har mange års erfaring fra forskellige procesanlæg over hele verden. Det er denne erfaring, som kunderne nyder godt af, når Adding involveres, og den er basis for enhver velgennemført opgave, hvad enten den er stor eller lille.

Vi gennemfører opgaver og projekter af enhver art og størrelse. Det spænder lige fra mindre service- og optimeringsopgaver til meget store turnkey-projekter.

Når det gælder store projekter, er det vigtigste, at der dannes en slagkraftig og erfaren projektgruppe fra projektets start. Her kan vi træde ind på alle niveauer lige fra detail engineering til ekstern projektledelse, hvor vi har tæt kontakt til slutkunden. 

Hvordan det rigtige setup laves afhænger helt af opgaven og de kompetencer og resourcer, vores kunder har til rådighed. Vi kan bemande alle posterne i projektgruppen, eller det kan være en kombination af kundens egne medarbejdere, Adding Engineerings medarbejdere og andre eksterne.

Adding Engineering er den ekstra hånd hos jer eller på distancen

Vores medarbejdere arbejder ofte hos vores kunder, men vi tager også gerne arbejdet ”med hjem”. Det vigtigste er, at vores kunder altid kan følge med i vores arbejde, så vi kan aflevere et slutprodukt, der svarer til vores kunders forventninger – eller gerne lidt over. 

Vi kan arbejde i alle gængse programmer, og sørger for de nødvendige beregninger og godkendelser, ligesom vi fremstiller dokumentation efter de krævede standarder.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG MED ET LIGNENDE PROJEKT

Tak for din besked!

bottom of page