top of page

EL-KONSTRUKTION

Vi konstruerer, designer og dokumenterer elektriske installationer og styretavler i tæt samarbejde med vores kunder.

 

Erfaring der kommer kunderne til gavn

Medarbejderne hos Adding har mange års erfaring fra forskellige anlæg over hele verden. Det er denne erfaring, som kunderne nyder godt af, når Adding involveres, og den er basis for enhver velgennemført opgave, hvad enten den er stor eller lille.

Vi gennemfører opgaver og projekter af enhver art og størrelse. Det spænder lige fra mindre serviceopgaver til større turnkey-projekter.

 

Når det gælder store projekter, er det vigtigste, at der dannes en slagkraftig og erfaren projektgruppe fra projektets start. Her kan vi træde ind på alle niveauer lige fra detail engineering til ekstern projektledelse, hvor vi har tæt kontakt til slutkunden. 

Hvordan det rigtige setup laves, afhænger helt af opgaven og de kompetencer og ressourcer vores kunder har til rådighed. Vi kan bemande alle posterne i projektgruppen, eller det kan være en kombination af kundens egne medarbejdere, Addings medarbejdere og andre eksterne.

Adding er den ekstra hånd hos jer eller på distancen

Vores medarbejdere arbejder ofte hos vores kunder, men vi tager også gerne arbejdet ”med hjem”. Det vigtigste er, at vores kunder altid kan følge med i vores arbejde, så vi kan aflevere et slutprodukt, der svarer til vores kunders forventninger – eller gerne lidt over. 

Vi arbejder i alle gængse programmer, fx:

  • See electrical

  • EPLAN

  • PC schematic

  • Autocad

 

Vi fremstiller naturligvis el-dokumentation efter ønskede standarder og kundens specifikationer og forestår også gerne relevante el-tekniske beregninger.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG

Tak for din besked!

bottom of page