top of page

PROCESTEKNIK

Vi konstruerer og projekterer procesanlæg i tæt samarbejde med vores kunder, og vi vil gerne være med lige fra starten, således vores erfaring med idegenereringen og konceptudviklingen kan bidrage til den optimale løsning.

Erfaring der kommer kunderne til gavn

Medarbejderne hos Adding har mange års erfaring fra forskellige procesanlæg over hele verden. Det er denne erfaring, som kunderne nyder godt af, når Adding involveres, og den er basis for enhver velgennemført opgave, hvad enten den er stor eller lille.

Vi gennemfører opgaver og projekter af enhver art og størrelse. Det spænder lige fra mindre service- og optimeringsopgaver til meget store turn-key projekter. Når det gælder store projekter, er det vigtigste er at der formes en slagkraftig og erfaren projektgruppe fra projektets start, og her kan vi træde ind på alle niveauer lige fra detail engineering til ekstern projektledelse, hvor vi har tæt kontakt til slutkunden. Hvordan setup’et laves afhænger helt af opgaven og de kompetencer, som vores kunder har til rådighed. Vi kan bemande alle posterne i projektgruppen, eller det kan være en kombination af kundens egne medarbejdere, Adding medarbejdere og andre eksterne.

Adding er den ekstra hånd hos jer eller på distancen

Vores medarbejdere arbejder ofte hos vores kunder, men vi tager også gerne arbejdet ”med hjem”. Det vigtigste er at vores kunder altid kan følge med i vores arbejde, således at vi kan aflevere et slutprodukt, som svarer til vores kunders forventninger – eller gerne lidt over. Vi kan arbejde i alle gængse programmer, og sørger for de nødvendige beregninger og godkendelser, ligesom vi fremstiller dokumentation efter de krævede standarder.

Cases procesteknik

Referencer inden for procesteknik

Se, hvilke projekter vi har arbejdet på indenfor procesteknik. Klik på den enkelte case for at læse mere.

Sagsbehandling
Aalborg Engineering
Site management
Ningaloo
KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG MED ET LIGNENDE PROJEKT

Tak for din besked!

bottom of page