top of page
Kedler-energianlæg-top.png

ENERGIANLÆG -
INVESTERINGER

Hos Adding har vi en fast overordnet projektmodel, som vi følger når det gælder investeringer.
Udgangspunktet er altid kundens udbytte holdt op mod de samlede omkostninger
i investeringens levetid (total cost of ownership - TCO).

 

Det er af afgørende betydning at kedler og energianlæg tilpasses ønsker og behov, og at der investeres i det rigtige udstyr. Beslutningsgrundlaget kan være meget komplekst, og det er meget vigtigt at have de rette kompetencer med i processen og at gå struktureret til værks.

En investering i ny kraftstation, levetidsforlængelse af eksisterende anlæg, opgradering af brændere eller andre ændringer kan være begrundede i ændrede behov, nye krav til emissioner, politiske ønsker eller pris på brændsel. Både behov og bevæggrunde kan være meget forskelligartede, og det er vigtigt at beslutningsgrundlaget er grundigt gennemarbejdet.

 

Total cost of ownership (TCO)

Det er komplekst at beregne omkostningerne over investeringens levetid (TCO). Mange omkostninger er ofte ikke synlige og tages derfor ikke med i investeringens lønsomhedsberegning. Det er dog vigtigt at se på alle omkostninger, og det er bl.a. her Adding kan bidrage.

TCO.png

ENERGIANLÆGSPROJEKTER

 

Et hvert projekt har brug for tydelig og kompetent projektledelse, samt den rette projektmodel. Det sikrer overblik og fokus gennem projektet, således at målene nås til den aftalte tid, og evt. korrigerende tiltag kan iværksættes rettidigt.

 

Projektforløb

Ingen kunder eller projekter er ens, så derfor målrettes projektmodellen altid efter behovet som det første skridt. På den måde kommer der en køreplan for forløbet, som er let at forholde sig til for projektdeltagerne og for andre interessenter.

Tydelige succeskriterier, logiske milestones og en klar opgavefordeling vil sikre projektet en god start, og Addings mangeårige erfaring med store og små projekter inden for projektering af kedel– og energianlæg vil sikre gennemførelsen.

Undervejs i projektet er det vigtigt med opfølgning på delmål og aftaler, og en løbende overvågning på projektets økonomi, hvilket gøres med sans for detaljen og respekt for de faglige kompetencer. Inden projektet lukkes skal det sikres at alle mål er opfyldt, således det afsluttes til alles tilfredshed.

Illustration_Energianlæg-Investeringer.png

Fakta

 

+ Innovativ ingeniørvirksomhed

+ Baseret i Aalborg, Ballerup og Vejle, men arbejder over hele verden

+ Udfører energi-, el- og maskinteknik; både detailengineering og projektledelse

+ Bygherrerådgivning

+ Kedeldesign og brænderteknik

+ Anlægsarrangementer i 3D

+ Har kunder som: Alfa Laval, Babcock & Wilcoks Vølund, Aalborg Energie Technik

KONTAKT OS PÅ 70 23 45 55, ELLER UDFYLD FORMULAREN NEDENFOR,
HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG MED ET LIGNENDE PROJEKT

Tak for din besked!

bottom of page