top of page
05_jobs_edited.jpg

NY AFDELINGSLEDER
I VEJLE

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Torben Ellegaard som Afdelingsleder og Salgschef hos Adding Engineering i Vejle.

Torben har en baggrund som el-ingeniør fra Syddansk Universitet, hvorfra han også har en HD i organisation. Desuden har Torben en bestyrelsesuddannelse fra CBS samt en firma-specifik uddannelse fra IMD i Schweiz. Med sine 36 års erhvervserfaring som ingeniør, projektleder, leder, CEO, virksomhedsejer og forretningsudvikler har Torben stor erfaring med både salg, forretningsudvikling og ledelse.


Han har arbejdet med projekter og produktudvikling i alle faser i et internationalt miljø, ofte i en koordinerende funktion med andre faggrupper, og har en bred viden om virksomhedsrådgivning, engineering og projektledelse.


Erhvervserfaringen er bl.a. opnået som Service Manager hos Babcock & Wilcox Vølund A/S, Head of Engineering Division, Orsted A/S, CEO hos Stirling-DK A/S, COO hos BoilerWorks A/S samt erfaring fra egen konsulentvirksomhed.

Torben skal stå i spidsen for salget af Adding Engineerings ydelser i regionen, og har som leder og salgschef ansvar for at servicere kunderne i Midt- og Sydjylland samt på Fyn.

Tag fat i Torben på tlf. 48 80 19 79, hvis I har brug for en kompetent ingeniør eller tekniker til at løse en specifik opgave inden for El- og Maskinkonstruktion samt Projektledelse.

bottom of page