ADDING ÅBNER NYT KONTOR I BALLERUP

Etableringen af nyt kontor i Ballerup gør Adding Engineering til lokal automationspartner for virksomheder i hele regionen.

 

I sommeren 2019 åbnede Adding Engineering med succes et lokalt projekt- og salgskontor i Vejle for at være tættere på eksisterende og nye kunder. I starten af 2020 etableres der ligeledes et nyt kontor i Storkøbenhavn - nærmere bestemt i Ballerup.

 

Voksende kundebase på Sjælland og stigende efterspørgsel på automationsydelser

Ifølge CEO hos Adding Engineering, Torben Bang Kristensen, er årsagen til udvidelsen mod øst identisk med årsagen til etableringen af kontoret i Vejle.

"Vi har nu i en årrække haft kunder på Sjælland, og vi ønsker at opnå en større nærhed til såvel eksisterende som nye kunder på Sjælland. Desuden har vi oplevet en markant stigning i efterspørgslen inden for projektledelse og automationsydelser, og ser vi på den geografiske placering hos de virksomheder, som henvender sig til os med opgaver, kan vi konstatere, at vores kundebase på Sjælland er støt voksende.

Hilsen_fra_CEO.png

Torben Bang Kristensen

CEO hos Adding Engineering

Derfor giver det rigtig god mening for os at etablere et kontor i Storkøbenhavn, og pt. er vi i gang med at ansætte lokale medarbejdere, så vi fra starten af det nye år er klar til at assistere vores sjællandske kunder."

Om Adding Engineering

Adding Engineering er et uafhængigt ingeniørhus med 30 automationsingeniører, projektledere, maskinmestre samt el-og maskinkonstruktører. Vi laver kundernes projekter helt eller delvist, og ofte er vi ude hos kunderne og indgår i deres organisationer under projekteksekveringen. 

Vi gennemfører automationsprojekter inden for proces- og maskinindustrien. Vi kan varetage alle aspekter af projektet herunder el-konstruktion, programmering, idriftsætning og FAT og SAT test af anlægget.

Vi hjælper også mange kunder med teknisk projektledelse på udvalgte projekter, de ikke selv har kapacitet til at gennemføre inden for den ønskede tidshorisont.