top of page

MASKINKONSTRUKTION

Vi konstruerer systemer, maskiner og produkter i tæt samarbejde med vores kunder, og vi vil gerne være med lige fra starten, således at vores erfaring med idé-genereringen og konceptudvikling kan bidrage til den optimale løsning.

Adding Engineering holder konstruktionen på det rigtige niveau

Innovative og unikke løsninger er vores kendetegn, men vi opfinder ikke den dybe tallerken for sjovs skyld. En udstrakt brug af standard-komponenter kan oftest højne slutproduktets kvalitet og driftssikkerhed, ligesom det sænker omkostningerne. En rigtigt designet konstruktion med de rigtige komponentvalg til den rigtige pris kræver erfaring og håndværk, hvilket er de kvaliteter, som vi sætter i højsædet.

Adding Engineering er den ekstra hånd hos jer eller på distancen

Vores konstruktører arbejder ofte hos vores kunder, men vi tager også gerne arbejdet ”med hjem”. Det vigtigste er at vores kunder altid kan følge med i vores arbejde, således vi kan aflevere et slutprodukt, der svarer til vores kunders forventninger – eller gerne lidt over.

 

Vi kan arbejde i jeres favorit CAD-program, fx:

 

  • SolidWorks

  • Inventor

  • AutoCAD

 

Vi sørger også gerne for de nødvendige ingeniørberegninger og godkendelser, ligesom vi fremstiller dokumentation efter de gældende standarder.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG

Tak for din besked!

bottom of page