top of page

ENERGIOPTIMERING, RANDERS TEGL

På Randers Tegls fabrik i Gandrup havde man et spild på 11,5% af de producerede mursten. Dette antal blev gennem Addings arbejde reduceret kraftigt og den sparede energimængde udløste et stort tilskud fra energisparemidlerne.

 

For at kunne håndtere strømmen af mursten krævede en pakkelinje, at der kom batch af 16 sten fra hver af de 4 transportlinjer. For at sikre dette var det nødvendigt at kassere godkendte sten for at opretholde ligevægten.

Projektet

Der blev derfor gennemført et optimerings projekt, som resulterede i at der nu kun frasorteres defekte sten, og resten af stenene bliver omfordelt, således at der altid kommer samme antal på hver af de 4 linjer. Omfordelingen udføres af et anlæg med 4 pick-and-place enheder, der blev specialdesignet til opgaven efter Addings oplæg. Leverandøren var et lokalt automatiseringsfirma, der også leverede styringen og monterede og indkørte anlægget.

Adding gennemførte projektet og stod for idégenerering, udbud, projektledelse, forhandling med naturgasselskab og underleverandører kontakt gennem hele projektet. På den måde blev tidsforbruget hos Randers Tegls medarbejde holdt på et absolut minimum, og den daglige drift blev ikke forstyrret.

KONTAKT OS, HVIS VI SKAL HJÆLPE DIG MED ET LIGNENDE PROJEKT

Tak for din besked!

bottom of page