SKAB BEDRE KOMMUNIKATION MED DINE KUNDER MED VR

Virtual Reality kendes stadig mest fra computerspil, men bedre og billigere teknologi samt adgang til stadig flere data gør teknologien særdeles velegnet til adskillige formål inden for industrien.

VR giver uanede muligheder for at kommunikere med jeres kunder og giver dem en unik mulighed for at se, forstå og påvirke produkter og løsninger - allerede i udviklingsfasen. Ved at bruge VR som en del af en udviklingsproces fremmes kommunikationen og forståelsen af skabelsen af nye produkter. Er udsynet fra kabinen som forventet? Hvordan er størrelsesforholdene?

 

En del virksomheder udnytter stadig ikke de mange muligheder, VR har, hvorved man har mulighed for at distancere sig væsentligt fra sine konkurrenter ved at udnytte disse muligheder. Der er stadig en væsentlig ”wow-effekt”, da anvendelsen af teknologien stadig er i opstartsfasen og ny for mange.

Den virtuelle verden skaber helt nye muligheder for at udforske og dele idéer med kolleger eller kunder. Det er et billigt værktøj til at få en fælles forståelse for, hvordan et produkt skal designes og konstrueres.

 

VR er også aldeles anvendelig som salgsmateriale til kundetilpassede løsninger, hvor kunden virtuelt kan se sit produkt inden køb.

 

Adding har erfaring med løsninger til forskellige industrier og formål og kan lave VR-applikationer samt fotorealistiske renderinger baseret på jeres 3D-filer.

 

For yderligere information er I velkomne til at kontakte Peter Nymann Andersen, der er afdelingsleder på Vejle kontoret, og få en snak om, hvilke muligheder der kunne være for jer ved at udnytte denne teknologi.

 

Peter Nymann Andersen

8140 0088

pna@adding.dk