HØJT AKTIVITETSNIVEAU I BALLERUP-AFDELINGEN

Hos Adding Engineerings afdeling i Ballerup oplever vi ligeledes et stigende aktivitetsniveau med mange spændende projekter hos vores kunder på Sjælland.

Den 1. februar 2021 ansatte vi Brian Bredal Kristensen som afdelingsleder på kontoret i Ballerup.

 

I tæt samarbejde med vores andre kontorer i Aalborg og Vejle vil han styre aktiviteterne her.

 

Dette åbner mange nye muligheder for vores kunder på Sjælland, da der vil være både flere kompetencer til rådighed og ligeledes en lettere tilgang til lokale ressourcer - også når kunderne skal styre projekter på tværs af landet.

Teamet i Ballerup vækster også, og i skrivende stund er der fire medarbejdere, der kan hjælpe jer indenfor projektledelse, udbud, maskinkonstruktion, stærkstrøm og PLC programmering.

 

I takt med at teamet og Brian kommer i fortsat dialog med flere nye kunder, forventer vi at udvide medarbejderstaben yderligere med flere kompetente medarbejdere allerede i år.

 

Adding_Ballerup.png

Filip er PLC programmør og har været tilknyttet kontoret siden foråret 2020. Brian har ansat yderligere to dygtige medarbejdere, Sebastian og Morten, der begge er projektledere og har stor erfaring indenfor forskellige discipliner som omfattende EPC projekter.

Så har du et projekt, der trænger til at komme i fokus med kompetent styring, hvad enten det er ledelse, design eller eksekvering, så kontakt Brian for en uforpligtende snak, så I sammen kan vurdere, hvilke opgaver Adding Engineering kan assistere jer med.

Brian Bredal Kristensen, Afdelingsleder

Mobil: 81 40 00 88

E-mail: bbk@adding.dk